Mit tegyek?! Segítség!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nekünk nem valami jó az anyagi hátterünk, és az apámnak meg hát nem valami jók már a fogai 56 éves, és minden nap szenved már nem tud mit csinálni, enni nem bír már olyan sovány, h alig lehet látni, és mindent egybe nyel le, és utána meg rosszul van.Tudom, h meg kéne csináltatni, de nincs pénzünk, apámnak meg nincs munkája, és már annyit szenved, h én nem bírom így látni.Valami tanácsot ha tudtok légyszíves.14/L2009. okt. 21. 19:25
1/6 anonim válasza:
Menjen el az SZTK-ba ott rendbeteszik, amennyire az ingyenes kezelésen belül lehet.
(Késő, de ha évente eljárt volna fogorvoshoz, akár az SZTK-ba, akkor nem lennének ilyen állapotban a fogai, mert már a kis lukat is betömték volna)
2/6 anonim válasza:
Csináljatok több pépesebb ételt: fözelékek, egytálszerü levesek, krémlevesek, krumpliételek, zöldségfélék - ezeket fog nélkül is lehet enni, még a nyelvével is szét birja az ember nyomkodni.
3/6 anonim válasza:
Próbáljatok meg neki esetleg pépeset adni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!Pépes ételt tud enni, de valamikor még attól is fáj a foga.Van olyan, h csak vizet iszik, és már attól majd be tojik:S
Sajna nincs SZTK-ja:S
2009. okt. 21. 19:34
5/6 anonim válasza:
Mi az , hogy nincs SZTK-ja?
Valahol el kell őt látni, mert így tényleg nem mehet, ez szerintem ti is tudjátok, hogy fogorvos nélkül nem fog jobbá változni! Úgyhogy holnap menjetek el a legközelebbi SZTK-ba és ott megmondják mit lehet tenni.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, és köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 21. 21:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!