Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogkő eltávolítás?

Fogkő eltávolítás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Még nem kértem időpontot,azonban a lenti fogsorom első 4 fogamon van fogkő,mennyire fájdalmas az eltávolítás? Mit tudnátok ajánlani? Mennyi időbe telik kb? Válaszokat előre is köszönöm! :)
dec. 22. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Nem fájdalmas, de polírozást ne kérj utána, sok embernek felsértették a zománcot így.
dec. 22. 20:32
 2/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
66%
Attól függ milyen eljárás.Az ultrahangos fáj, vagy minimum érzékeny, a homokfúvásost alig érzed, a polírozós fáj.
dec. 22. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem körzetinél fájdalmas volt. Magánba menj, kérj érzéstelenítő zselét. Nekem nem adtak. Úgy esett nekem az a nő, mint egy medve, bőven vérzett az ínyem és napokig fájt.
dec. 23. 06:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat. Mindenképp magánba mennék.
dec. 23. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Én maganban voltam és nem volt fajdalomcsillapító zselé. Nincs mindenhol. Ultrahangos volt. Nem volt kellemes nem is szedte le tökéletesen és napokig kellemetlen volt utána. Legközelebb nem megyek magánba.
dec. 23. 15:37
 6/6 anonim válasza:

Édes istenem hogy mennyire puha emberek vannak itt.

37 éves vagyok és nem mondom egy igénytelen embernek de fogkőeltávolitásom még nem volt, az orvos meg is jegyezte hogynagyon durva mennyiség van így tegnapra kaptam is időpontot UH-sra kb bő 1 órát dolgozott vele , ömlött a vér a számból de ennyi ? Furcsa érzés viszont nem fájdalmas....

Akinek addig nem jut el az agya hogy a fájdalmat az érzékeny fog generálja és az nyilván mindenkinek más az ne mondjon véleményt inkább...

Annyira fáj mintha van egy lyukas fogad és egy késsel megkocogtattod utána megfogod és egy egészséges fogat is megkocogtatsz ott meg nem érzel semmit.

Amúgy meg tényleg szánalmas hogy sok férfi egy ilyentől össze szarja magát ,a nők meg pofáznak hogy a "szülést kibírtam már mindent kibírok" aztán itt meg megy a sírás hogy "többet ide nemmegyek" :'O

jan. 3. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!