Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon fáj a foghúzás? (

Nagyon fáj a foghúzás? (

Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem nem húzták, de úgy tudom csak akkor fáj közben, ha gyulladt, amúgy maga a húzás nem fáj. csak utána.
2013. júl. 19. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Érzéstelenítőt kapsz, tehát nem fáj, mint azt már a többi ugyanilyen kérdésben is leírtam :)
2013. júl. 19. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs begyulladva, akkor kicsit feszítő érzést érzel, meg hallasz kis reccsenést és annyi. Ha meg be van gyulladva, akkor már kibírja az ember azt a kis fájdalmat is. No para.
2013. júl. 19. 12:13
 4/7 A kérdező kommentje:
azt honnan tudhatom,hogy be van-e gyulladva? :)
2013. júl. 19. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyulladásnál lüktetően fáj a fogad. De annak a húzása sem fáj, nyugodj meg. Ahhoz erősebb érzéstelenítőt adnak (Ultracain). Egy fogászati asszisztens
2013. júl. 19. 15:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Igazából szerintem be lehet gyulladva,mert most épp ebben az öt percben nem fáj annyira,de általában lüktet,fáj bele a torkom(a pajzsmirigyem felett kicsivel),meg az egész bal arcomban is érzek egy kisebb fájdalmat.

Eddig nem volt bajom ezzel a fogammal.

A fogszavályozóm(amit már nem használok), kikezdte az ínyem.Ilyen lett:( [link] az alsó fogsorom egyik metszőfoga)

és szerintem emiatt lett érzékeny felső fogsorom egyik nagyőrlője,ami be volt tömve,csak kiesett a tömés...

köszönöm a választ

2013. júl. 19. 15:10
 7/7 anonim válasza:
Nem fáj :) max utána a fog helye :)
2013. júl. 26. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!