Letört a fogszabim utolsó brakett-je, nincs benne az ív azon része, úgyh az valószínűleg kiesett, és így lenyeltem az ívből egy darabot. Lehet tőle bajom? Végülis elég masszív szúrós kis rúd:S
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 18:11
1/3 anonim válasza:
Fúha... sok mindent megéltem a fogszabimmal, de lenyelni nem sikerült. :) Mindenesetre holnap délelőtt mindenképpen hívd fel a dokidat és kérj tőle egy időpontot, amikor helyrehozza. Nem hinném hogy lesz tőle bajod, de azért kérdezz rá arra is. Gondolom majd idővel természetes úton távozik :)
2/3 anonim válasza:
Ja jut is eszembe, egyszer volt nálam hasonló is. Az utolsó fogamon egy gyűrű volt, azon belülről egy híd, kívülről ugye az ív/drót... egyszer szétpattant az egész a hidam lógott a nyelvemre, az ívem szúrta a szám, a gyűrűm meg folyton leesett, de az orvos nem szólt semmit, nem is nézett csúnyán, azt mondta nem tört el meg semmi csak szétcsúszott, szépen visszaragasztgatta. Lehet nálad is csak hasonló:)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a kommentet,holnap kiderül mi a helyzet=) amúgy arra gondoltam lehet kicsúszott az ív a brakettből,ugye ahogy alakul, elcsúszott egy kicsit esetleg az egész. másik oldalt amúgyis jobban nyom,lehet arrafelé tolódott
2009. okt. 25. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!