Mit egyek? (kérdésed túl rövid. Blabla)
TUDOM, HOGY ROSSZ KATEGÓRIA! nem kell figyelmeztetni.
2 napja felrakták a fogszabályzómat, majd kihúzták 2 fogamat. (két felső 4est)
Tej illetve tejtermékek kizárva. Leves már a könyökömön jön ki, ugyanúgy mint a babáknak készült gusztustalan trutymók is.
Gondolom az első javaslat a krumplipüré lenne, nincs itthon krumpli.
Ezen felül a 3as és 5ös fogaimat összeérinteni se tudom a foghúzás miatt. (mindkettő két gyökeres volt) A fogaim húzodnak rágni egyáltalán nem tudok.
Tehát éhenhalooooook valaki mentsen meg :(
MIT LEHETNE ENNI?
Szia!
Ha azért nem eszel tejet mert laktózérzékeny vagy és amúgy tablettával eheted akkor törd össze kanállal,én is úgy szoktam!
Én ettem még pudingot vízből(nem valamii jó de ehető),gesztenyepüre növényi tejszínhabbal,alma +banánn összeturmixolva.
Szia! Nekem 3 hónapja rakták fel a fogszabályzómat, előtte 4 bölcsességfogamat műtöttek ki és tegnap húzták az egyik 5ös fogamat. Mondhatni már elég tapasztalt vagyok:)
Az all time favouriteok a következők:
-rántotta(lágyan, nem kiszárítva. Szinte rágni sem kell csak nyelni)
-virsli(iszonyat kevés rágást igényel ketchuppal megspékelve még íze is van)
-turmixolt banán és alma(ezekben nincsenek magok, nem mennek bele a sebekbe, nem csípnek)
-5nappal a foghúzás után már egész nyugodtan ehetsz tejterméket, nekem tegnap a doki az mondta 2 nap elég de inkább kivárom, nehogy gond legyen.
És amint bejöhetnek a tejtermékek az étrendbe már meg is vagy mentve hiszen innentől jöhet a puding, joghurt, tejbegríz, túró(rudi).
Kitartás ha kint vannak a fogaid és megszokod a fogszabályzót már minden sokkal jobb lesz:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!