Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Jövőhéten felteszik a fogszabá...

Jövőhéten felteszik a fogszabályzóm. Mire számítsak? Fájni fog? És kb. hány napig?

Figyelt kérdés

Akinek volt, vagy van, az kérem segítsen. Mert egy kicsit félek.

Előre is köszönöm szépen.:)

14 / L

2013. júl. 9. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a feltétele egyáltalán nem fájdalmas, az első pár napban lesz furcsa beszéd közben és a rágás se fog könnyen menni ezért puha ételeket egyél! Igazából azt kell megszoknod hogy állandóan ott van valami a szádban, de az adjon erőt hogy megéri mert gyönyörű mosolyod lesz :) Félelemre pedig nincs okod!
2013. júl. 9. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fura érzés lesz. Egyáltalán nem fáj, inkább kellemetlen. Én rágni nem tudtam kb 1 hónapig, ezért csak puha ételeket vagy egyáltalán nem ettem csak pl joghurtot. Később észre se fogod venni, hogy van fogszabályzód. :)
2013. júl. 9. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A felrakás nem fáj, érdekes, nekem nagyon tetszett, hogy matatnak a számban, olyan csikis volt. De az utána levő napokban, meg mikor állítottak rajta, akkor mindig fájt az egész, nem bírtam enni, csak puha ételeket. Ha nem adnának ilyen viaszt kérj, mert nekem másfél év után adtak, addigra totál kisebesedett belül a szám...

Nem kell félni, nem vészes egyáltalán! :)

2013. júl. 10. 00:02
 4/6 anonim válasza:
100%
Ne aggódj! A felrakása cseppet sem fáj, az utána következő 4-5 nap viszont nagyon rossz lesz. A fogaid mozogni fognak és nem fogsz tudni rágni. Egy doboz fagyit érdemes beszerezned, hogy lehűtsd a fogaidat(nekem is ezt tanácsolta a fogorvosom). Minél többször cserélnem benne drótot, annál kevésbé fog fájni. Legalábbis nekem így volt, az enyémet szeptember 4-én veszik le. Nagyon izgulok! :) 13/L
2013. júl. 10. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:

A viasz nagyon jó ötlet, nekem is sokat segített. Ha nem adnak a dm-ben tudsz venni +szerezz be fogszabályzóhoz való kicsi fogkefét is :)

[link]

2013. júl. 10. 17:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.:)
2013. júl. 10. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!