Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem akarja, hogy fogszab...

Miért nem akarja, hogy fogszabályzóm legyen?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya a felső fogsorom és apukám nem akar nekem fogszabályzót. Borzasztóan szégyenkezek, hogy hogy néz ki...egy időbe ő akarta, hogy legyen de egy fogam nem jött ki az ínyemet meg nem engedte megnyitni...mostmár kijött a fogam de nem akarja megkérdezni az egyik ismerősét tud e valami jó fogorvost...mert azt mondja Minek az?

Lehet kicsit én reagálom túl de szeretnék szép fogakat...

Mit mondja neki? Mivel győzzem meg, hogy KELL a fogszabi?

2013. jan. 16. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj el a körzeti fogorvosodhoz és szólj neki hogy szeretnéd megcsináltatni. Aztán hazamész, mondod apudnak hogy kísérjen el téged, mert ha kiskorú vagy kell a szülő aláírása. Ha már elmúltál 18 akkor te is aláírhatod azt a papírt.
2013. jan. 16. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Esetleg nincs most pénze rá?
2013. jan. 16. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát, valszeg azért, mert nem két fillér.
2013. jan. 16. 16:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Tudom, hogy nem olcsó mulatság, de az ismerősünk szálysebészeten dolgozik és ha ő ajánlja nekünk a dokit jóval olcsóbban megcsinálja. Meg anya már belement úgyhogy biztos megvan rá a pénz mert ha nem lenne akkor mondanák; hogy várjak egy kicsit.

2013. jan. 16. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem is max anyagi okai lehetnek, bár apukámnak kiskorában nem engedte a papám hogy szemüveget hordjon mert az olyan idétlen és ma már két szemüveget egymásra téve is rosszul lát...mindig átkozza érte és igaza van.
2013. jan. 16. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem apukám engedte, de most, hogy hordom, sokszor hallom tőle, hogy szerinte semmire se jó, meg fölösleges, meg csak kínlódok vele, pedig én szeretem, és láthatóan sokkal szebbek a fogaim. Szerintem csak az, hogy olyan szellemben nőttek fel, hogy ez béna. Nekem apám azt mondja, hogy ő is felnőtt fogszabályzó nélkül, meg régen nem volt divat, mégis megvannak most is a fogaik. Szerintem csak maradiak.
2013. jan. 16. 17:34
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm!

már rávettem telefonált...csak most lehet megy külföldre dolgozni így nem fog tudni hordani...egyre jobb.

2013. jan. 16. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
ha a pénz a gond, akkor ne magándokihoz menj, hanem SZTK-ba. Ott anyagáron dolgoznak, nekem pár éve 15 körül volt (csak felső).
2013. jan. 17. 11:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Oda megyünk mert maszekba 200 000ft-ért csinálja a doki..vagyis azt mondta. Meg ismerősünk is ott ajánlott egy dokit.

2013. jan. 17. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!