Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Iszonyatos fogfájásra mit...

Iszonyatos fogfájásra mit ajánlotok, ha nem tudok most orvoshoz menni? Segítség!

Figyelt kérdés
2 napja fáj borzasztóan a fogam, már az egész fülemre és nyakamra kisugárzott a fájdalom, a gyógyszerek (nurofen, algoflex) csak ideig-óráig csillapitják. Mit tegyek, amig nme megyek orvoshoz, már nem birom!!!
2009. okt. 17. 20:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha gyökérkezelt fogról van szó, akkor begyulladt a gyökércsatorna. fel kell tárni és ki kell tisztítani. elmész az ügyeletre és megmondod az orvosnak, hogy gyökérkezelt fogad fáj, csináljon valamit vagy legalább adjon vmi antibiotikumot, de kihúzni ne merészelje. én ezt tenném, 7főn meg elmennék a saját fogorvosomhoz.
2009. okt. 17. 21:00
 12/17 A kérdező kommentje:
rendben van, köszönöm szépen, aranyosak vagytok!
2009. okt. 17. 21:05
 13/17 anonim ***** válasza:
jobbulást:(
2009. okt. 17. 21:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem az aszpirin vált be.de mielőbb menj dokihoz.Nekem is volt olyan hogy vártam vártam, pedig előtte 3-4 hónappal csináltattam meg azt a fogam és egyik nap arra keltem hogy a bal szemem nem birom kinyitni, be volt gyulladva a gyökér és attól dagadt fel a fél arcom, meg a szemem.De a magándokim még aznap megmentett,igaz sokba került de akkor nem érdekelt mert utána nem fájt, gyökérkezelte majd 2hét múlva ideiglenestömés majd rendes.
2009. okt. 17. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem fogod elhinni,de a gyömbér akár száritott v. por formában is kiváló fájdalomcsillapitó!Elkevered 2,5 dl hideg vizben és megiszod!Vagy ha esetleg nincs épp gyömbéred,akkor Demlagon v. Cataflam!Egyébként Bp-i vagy?Mert akkor tudok non-stop müködő ügyeletet,ha már nem birod ki hétfőig..
2009. okt. 17. 22:08
 16/17 anonim ***** válasza:
*Demalgon
2009. okt. 17. 22:09
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, budapesti vagyok, és én is tudok éjjel nappalit az astoriánál, köszi. Egyébként sikerült cataflamot szerezni, úgyhogy túl fogom élni hétfőig... :) köszönöm!
2009. okt. 17. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!