Iszonyatos fogfájásra mit ajánlotok, ha nem tudok most orvoshoz menni? Segítség!
De az ügyeleten csak foghúzás van, pedig lehet, hogy még menthető lenne. Meg több városban meg is szüntették a fogorvosi ügyeletet, mondván, hogy abba nem lehet belehalni.
Sajnos gyógyszeren kívül nem tudok ajánlani semmit, szenvedtem már én is többször ilyentől :S Maximum sebészeti ügyeletre mehetsz el, hogy írjanak fel valami bitang erős fájdalomcsillapítót.
Flector!!! A legjobb fogfájásra, én is ezt szedtem, mikor elcseszték a bölcsességfogam. Nekem sem használt semmi más, csak ez. Nagyon erős fájdalomcsillapító!
Jobbulást!
Magadra vess: hogy hagyhattad, hogy idáig fajuljon? fogorvoshoz nem akkor kell menni, ha fáj a fogunk, hanem fél évenként, kontrollra, az ilyen kellemetlenséget megelőzendő.
nem tudsz mit csinálni: vagy elmész a Szentkirályiba és kikapatod vagy lövöd magad fájdalomcsillapítóval és valahogy kibírod hétfőig.
Utolsónak: gyomorba juttatva is használ a pálesz :D
Viccet félretéve: amikor anno nekem fájt, a szegfűszeg bevállt :) Szóval nem hülyeség... :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!