Azthiszem h kezd nőni a bölcsesség fogam alul . De nemtudom pontosan hogy ez az -e naggyon fáááj be van dagadva, és ha nyelek már az is fáj lehuzodott a torkomhoz is. A nyirokcsomom is evan dagadva?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 14:35
1/8 anonim válasza:
nekem is ez volt, el kell menni fogorvoshoz, ha nem tud kibújni a fog akkor felvágja az ínyt, és akkor elmúlik a fájás, nekem már a nyelés is gáz volt mint neked, egyébként nem kell tőle félni, én már annyira szenvedtem, hogy bevállaltam volna azt is, ha kiszedik vagy bármi csak ne fájjon már ennyire minden
2/8 A kérdező kommentje:
És akkor neked kihuzták? vagy mi volt?
2013. júl. 7. 14:48
3/8 anonim válasza:
Nekem is most nő a bölcsességfogam. Én is voltam fogorvosnál, engem elküldött a szájsebészetre röntgenre hogy megnézzék hogy egyáltalán egyenesen nő-e vagy ferdén. mert ha ferdén akkor ki kell szedni. Szerintem te is menj el orvoshoz, megnézi és maximum tényleg csak felvágja kicsit az ínyedet.
4/8 A kérdező kommentje:
neked is fel volt dagadva ahol jött? és a torkodnál fájt? mert nekem igen meg a nyirokcsomom is be van dagadva
2013. júl. 7. 16:34
6/8 A kérdező kommentje:
és mitörtént veled? kihuzták? felvágták vagy csak kezelték?
2013. júl. 7. 17:30
7/8 anonim válasza:
Nekem már kibújt, szóval nem kellett felvágni, és szerencsére elmúlt már az a nagy fájdalom is. A héten fogok menni a röntgenre, aztán majd vissza a fogdokihoz aki majd az alapján eldönti hogy mi legyen vele. De amikor voltam nála akkor mondta hogy a felső 2 bölcsességfogam is kinőtt már félig-meddig, ferdén, szóval azt mondta lehet mind a hármat ki kell majd venni. Azért mondtam neked is hogy menj el orvoshoz, mert ha a tiéd is ferdén fog nőni akkor nyomja majd a többi fogadat, ami lehet sokkal jobban fog fájni...
8/8 anonim válasza:
első vagyok, nem húzták ki, csak felvágták az ínyt h ki tudjon nőni könnyebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!