Elkezdett kijönni a bölcsesség fogam, de nem biztos hogy elfér? Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
A bal alsó akar kibújni, de elég kicsi a hely, mert kicsi az álkapcsom, lehet, hogy elfér, de mi van ha nem? Mit csinálnak majd vele?2013. máj. 14. 10:18
1/5 anonim válasza:
Kiszedik onnan! Menj el fogorvoshoz ő csinál röntgent! Sajnos sok esetben nem jól nő vagy nincs hely a bölcsességfogaknak így ki kell őket húzni!
2/5 A kérdező kommentje:
De most menjek vagy most még úgy sem tud vele mit kezdeni? Épp hogy kibújt még, egy kis része törte át az ínyem. A jobb felső több mint egy év alatt jött ki rendesen.
2013. máj. 14. 12:37
3/5 anonim válasza:
Jobb ha most mész. Szájsebészhez fognak beutalót adni, ahol megfelelő érzéstelenítés mellett a csontból is fel tudják tárni a bölcsességfogat.
A bölcsesség fog nagyon szemét módon képes az egész fogsort eltolni (torlódott, szabálytalan fogállás), az előtte lévő fog és közte szuvasodás vagy ciszta alakulhat ki és még sorolhatnám hogy milyen problémákat okozhat. Nagyon ritka az olyan eset, amikor szabályosan elő tud törni.
4/5 anonim válasza:
Én is elmennék a helyedben, simán tud torlódást okozni! Nem kell az oda! Nekem egy nőtt ki rendesen, az is csak azért mert a 7es fogam ki van húzva!
5/5 anonim válasza:
nekem 2 hete szedtek ki egyszerre 5-t, mert ki se tudtak jönni, 2 arcüregben volt, 3 még csontbam. Kiszedték mind mert a pici álkapcsom van, torlódott a többi, folyamatos gyulladást oloztak, meg szájzárat. Vetesd ki több bajod nem lesz velük, és nem tolják el a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!