Honnan tudhatom meg, hogy lyukas fog vagy bölcsesség fog okozza e a gyulladást és azt, hogy bedagadt az arcom?
Valószínűleg egy fogaddal van gond, azzal viszont nagy gond és kisugárzik a fájdalom, tehát úgy érzed, hogy minden más is fájna, más fogak, az íny és minden.
Amúgy ha ennyire fáj és bedagadt az arcod is, akkor rohadtul nem kéne vele várni, hanem el kéne menni, mert majd élni sem tudsz a fájdalomtól.
Amúgy ha az orvos megkocogtatja, megpiszkálja, akkor fogod érezni, hogy melyikkel is van igazán gond, meg aztán ha külsőleg ő lát valamit, akkor is tudni fogja, de ha még így sem egyértelmű, egy röntgen egyből mutatja, hogy hol a hiba.
Max. lyukas fogad van, de az nem okozna olyan nagy gondot?
Miért? Szerinted az egészséges fog okoz gondot? Milyen fog okozna gondot, ha nem egy lyukas fog? Ha egy fog lyukas, ott előbb-utóbb a kórokozók bejutnak egyre mélyebbre és csinálnak egy olyan gyulladást, ami most valószínűleg neked is van.
Nekem a múltkori foghúzásom előtt 3 fogam fájt, a fél arcom, az íny, minden. Amúgy én is szedtem hétvégén a gyulladáscsökkentő gyógyszert, aztán a foghúzás éjszakáján és reggelén elmúlt a fájdalom. Közölte az orvos, hogy azért, mert elhalt az ideg a fogban.
Menj el fogorvoshoz és ne magyarázd a bizonyítványod, hogy miért nem mégy el. Be vagy tojva, na és? Ki nincs, ha fogdokiról van szó?
Menj el szépen a dokihoz, majd ő megmondja, hogy mi a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!