Tudnátok gyorsan segíteni? Bölcsesség fog!
Figyelt kérdés
Nem tudom vissza menjek-e az orvoshoz (még 2 órán át van ügyelet).
Csütörtökön 3-kor kihúzták a felső bölcsességfogamat, ami nagyon gyulladt volt.
És szombat dél van lassan, de nemhogy javult volna, hanem romlott.
Szájzáram van, gennyes eléggé, és nagyon fáj, fel is van dagadva.
Ez normális ennyi idő után?
Ha visszamegyek nem röhög ki az orvos?
Telefonon nem lehet tőle kérdezni?
Köszi!
2013. máj. 25. 11:04
1/4 A kérdező kommentje:
És nem kiműtötték, hanem már félig ki volt nőve és kihúzták, az egész 5 perc se volt.
2013. máj. 25. 11:06
2/4 anonim válasza:
De, hívd fel nyugodtan hogy problémád van, az orvos sosem röhög ki. Majd ő eldönti szükséges-e ezzel a problémával visszamenned.
3/4 anonim válasza:
Betartottad az előírásokat? Nincs dohányzás, tejes-tojásos ételek, meleg innivaló, étel, minden kaja után fogmosás, és fertőtlenítés, tilos az öblögetés, szénsavas üdítők, hajolgatás? Tornáztattad az állkapcsod? Ha valamelyiket nem tartottad be, sajnos te tehetsz róla ha elfertőződött, és begyulladt. Nekem 5 bölcsességfogat műtöttek ki, állkapocsból, és egy sem gyulladt be, mert betartottam mindent. Máskor jobban vigyázz az ilyenekkel. Nagyon nem tudsz mit tenni, jegeld, az enyhíti a fájdalmat, és menj be az ügyeletre, mert antibiotikumot kéne kapnod. És tornáztasd az állkapcsod akármennyire fáj is.
4/4 A kérdező kommentje:
Mindent betartottam.
Már minden ok. :) Azt mondta a doki, hogy másnap menjek be ügyeletre, ha nem javul, de másnapra már szignifikánsan jobb lett... :)
Most már csak enni nem tudok azon az oldalon, de már fogat is mostam. :)
2013. máj. 27. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!