Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hány fogadat húzták, tömték,...

Hány fogadat húzták, tömték, gyökérkezelték eddig?

Figyelt kérdés

Írj kort!

Pedig rendesen mosom a fogaimat!

Nekem 2fog húzása,3tömés,1gyökérkezelés!

21/L

2009. okt. 7. 12:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

3 húzás, 6 tömés,

18 éves vagyok, de én sokáig nem vigyáztam a fogaimra, mert azt hallgattam egész gyerekkoromban a szüleimtől, hogy rossz fogakat örököltem (egyetlen emlékem sincs, hogy mosnák a fogam, vagy mondanák, hogy mosni kell). Úgy voltam vele, hogy minek mossam, ha úgyis romlik.

Aztán amikor rendbe lettek téve a fogaim kb. 4 éve, azóta nagyon odafigyelek a fogápolásra. Félévente megyek dokihoz, de eddig azóta nem talált semmit. Kop-kop. :)

2009. okt. 7. 19:09
 12/15 anonim ***** válasza:

0 húzás, 8 tömés ebből gyökérkezelt 2

19/F

2009. okt. 7. 20:30
 13/15 anonim ***** válasza:

3 tömött van, egyet sajnos ki kellett húzni, és van 1 gyökérkezelt.

23 N

2009. okt. 17. 21:13
 14/15 Erzsike87 válasza:

Én 21 éves vagyok, eddig 4 fogamat húzták (2db bölcsesség +2db a bölcsesség miatt), 6-ot tömtek, és 1 volt gyökér kezelve, de azt kihúzták már ...

Én is cak annyit tudok mondani: tényleg sok függ a génektől.

2009. nov. 22. 21:11
 15/15 anonim ***** válasza:
2 tömött 1 gyökérkezelt(<---ezt egy baleset miatt kellett kezelni sajnos..:() 1 húzott 14/L
2010. febr. 25. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!