Ma gyökérkezelték a fogam. Mi a teendő vele amíg rendes tömést nem kapok bele?
Nekem nagyon jó fogorvos gyógyította meg a fogamat és fájdalmat nem igazán érzetem se aznap se az elkövetkezendő napokba(az injekciótól féltem mindig.. :$ )..
Nekem azt tanácsolták szívjam a fogam és ne egyek lehetőleg azon az oldalon,naponta többször mossak fogat.Így tettem,és még nagyon jó állapotú az a fogam :)(ha lehet ilyet mondani gyökérkezelés után..)
ha tettek bele ideiglenes tömést akkor semmi dolgod nincs vele csak annyi hogy elmész a következö kezelésre, ha nyitva hagyták hogy távozzon a szekréciós váladék(genny), akkor eleg ha megszivod a fogad jó erosen egy nap egy két alkalommal. a gyökér kezelés utáni érzékenzség egy pár napig normális, mivel a gyökér tisztitása és tágitása közben a gyökér csúcson tulhaladva sérülhettek a periapikális szövetek.
(fogorvos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!