Hány fogadat húzták, tömték, gyökérkezelték eddig?
Figyelt kérdés
Írj kort!
Pedig rendesen mosom a fogaimat!
Nekem 2fog húzása,3tömés,1gyökérkezelés!
21/L
2009. okt. 7. 12:39
1/15 anonim válasza:
Ez nem fogmosás függő!Génfüggő!Öröklődhetnek a rossz fogak!
2 húzás , 2 tömés!
26/L
Édesapám fogorvos, és fokozott figyelemmel vagyunk a száj higiénére!Mégis romlanak a fogaim!
3/15 anonim válasza:
12:51 vagyok
ez tényleg így van. Kinek sajnos, kinek szerencsére. egyetértek az első hozzászólóval. De attól még továbbra is ápold a fogaidat! biztos azért az is számít
4/15 anonim válasza:
Statisztikát fogsz belőle készíteni? Vagy ez most miért olyan fontos?
5/15 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg örölölhető,én is biztos örököltem,ikerbátyámnak nagyon jók a fogai.Ismerek olyat is nem mos fogat 1évben max 10szer ,de ez komoly,és olyan jó a fogai.irigyellek téged,utolsó!
2009. okt. 7. 13:04
6/15 A kérdező kommentje:
13:03.Csk úgy érdekel,hogy Kinek hányévesen mennyit,tömték,húzták,gyökérkezelték a fogait!
2009. okt. 7. 13:06
7/15 anonim válasza:
3 huzas, 2 gyokerkezeles, 15 tomes :S Folyamatban van az osszes tomesem csereje, 1 huzas, 1 gyokerkezeles(?) es talan egy korona...31/L
9/15 anonim válasza:
én is rendesem mosom/mostam a fogaimat, mégis 4 tömött van ...
14/L
10/15 anonim válasza:
8 tömés, pedig nagyon vigyázok a fogaimra, mert szeretem őket! =P
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!