7 honapos terhesen fogdokihoz menni?
Figyelt kérdés
Elol mufogam van ( balesteben vesztettem el a fogaimat elol regen) most voros az inem es felvan dagadva :( nagyon faj. Ilyenkor mit tud a doki csinalni?2013. máj. 28. 22:44
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt... Gondoltam h meggyogyit csak nem tudom h ilyenkor is fud e eezesteleniteni v h mit tud ezzel csinalni :(
2013. máj. 28. 22:53
3/5 A kérdező kommentje:
Tud e erzesteleniteni
2013. máj. 28. 22:54
4/5 anonim válasza:
Terhességi ínygyulladásod van a hormonális változások miatt, ez normális. Ilyenkor növekszik a szervezetben a vérátáramlás, az íny duzzadt, vörös, vérzékeny lesz.
Keress fel egy fogorvost vagy dentál higiénikust, ő végez rajtad egy szájhigiénés kezelést(fogkő eltávolítás, polírozás). (bár ha porcelán fogaid vannak, azokra nem rakódik le fogkő)
Használj parodontax fogkrémet, az ínyt is mosd meg, nem baj ha vérzik, lágy fogkefét használj. Fogmosás után esténként 2-3 naponta fogselymezz.
Ha megszületik a baba, lassan elmúlik az ínygyulladásod is.
Egy dentál higiénikus
5/5 anonim válasza:
És ehhez nem kell érzéstelenítő injekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!