Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak még?

Mit csináljak még?

Figyelt kérdés

Pénteken nagyon el kezdett fájni a fogam és sos-ben kértem időpontot a fogorvoshoz.De csak 28-ra kaptam.Próbáltam másoknál is bejelentkezni de sehol nem tudnak hamarabbi időpontot adni.Ügyelet elküldött azzal hogy csak bujik a bölcseség fogam.Nem tudnak mit csinálni.

Viszont kegyetlenül fáj, már alig eszek, alig alszok csak szenvedek.Péntektől már beszedtem egy doboz catatflamot.

Adjatok ötletet hogy huzzam ki 28-ig?

Minden képpen elmegyek fogorvoshoz akár fáj akár nem csak addig ne fájjon ennyire.Már a fejem és a fülem is fáj.

Milyen gyogyszerek vannak még amik jók fogfájásra?Vagy házipatikák?

Ja nincs bedagadva nem látszik gyulladtanak.

Segítsetek mert megzavarodok.

2013. máj. 22. 12:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Vissza kell menni ügyeletre, hogy annyira fáj, hogy a Cataflam sem hat, nem tudsz aludni, fáj a füled, ezért adjanak olyan gyógyszert, ami erősebb és hatni is fog. Vagy nézzék meg normálisan, hogy nincs-e mégis valami komolyabb gond.

Amúgy ha csak nő a bölcsességfog, akkor azzal mit tudnak 28-án csinálni? Akkor is és utána is nőni fog, ami meg fájdalommal jár. Szóval nem értem.

Én Donalgin nevű fájdalomcsillapítót kaptam fogfájáskor, ami egyben gyulladáscsökkentő is és elég erős gyógyszer. Amúgy ha valamilyen módon meleget tudsz arra a helyre juttatni, akkor az is enyhíthet valamit. Mondjuk egy kendőbe teszel sót, összekötöd, felmelegíted és odateszed.

2013. máj. 22. 12:36
 2/2 anonim ***** válasza:
első sorban csináltass panoráma röntgent, hogy majd a fogorvos lássa a fogad helyzetét. Nem e nyomódik a hetesednek, attól fám e ennyire.
2013. máj. 22. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!