Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ferde bölcsességfog, kisugárzó...

Ferde bölcsességfog, kisugárzó fájdalom?

Figyelt kérdés

Alul ferdén nő a bölcsességfogam és a 7-est "tolja előre".

Gyakran fáj a fülem (néha olyan mintha víz lenne benne), a nyakam, a halántékom. Értem, hogy a fájdalom ezekre a helyekre kisugárzik.

Amit nem értek, hogy az egész szemüregem is nagyon fáj!

Létezik, hogy ide is kisugározhat a fájdalom?? Vagy az már más gond miatt fájhat?

2013. máj. 19. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik. Azt ugye tudod, hogy az ilyen fogat sajnos ki kell húzni, mert ez csak kárt tesz így?
2013. máj. 19. 23:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

A fogorvos mondta, hogy próbáljam meg kibírni minél tovább, hátha "kifér" majd így is .. Lehet nem kéne sokáig várnom?

(már 3 hónapja fáj)

2013. máj. 19. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene várni. Esetleg kérdezz meg egy másik orvost is.
2013. máj. 20. 01:11
 4/5 anonim ***** válasza:
semmiképp sem várhartsz vele. Nem is értem hogy mondhatott ilyet. Keress másik fogorvost, de jobb ha már egyenesen szájsebész,fogszakorvos dokit keresel. Folyamatos gyulladásban van a szervezeted, ez egy állandó gócpont, magától nem lesz jobb. Plusz sokáig vársz eltolja az egész fogsorodat, és tönkreteszi a hetesed. Csináltass egy panoráma rtg-t és menj vele egy szájsebészhez.
2013. máj. 20. 06:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanezt érzem most sajnos:( Vegul mi lett a fogaddal?:) Nekem nagyon faj, 1 honapja, nem is tudtam hogy az, kb 2 hete tudtam meg... 1 honap mulva mutik az egyik oldalt de én nem hiszem h kibirom addig, megprobalom magandokival kiszedetni.. Nekem is ferde, felul egyenesek, de szétmegy toluk a fejem egyszeruen, raadasul mindjart kezdodik a szorgalmi idoszak,jo lesz igy:((
2018. febr. 3. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!