Bölcsességfog miatt fájhat már két hete az állkapcsom?
Igen. Fájhat. Nem csak az állkapcsod, hanem a növögető bölcsesség fog oldalán levő mandulád, nyirokcsomóid stb.
Javaslom, hogy ballagj el egy fogdokihoz. Nem kell semmi nagy etvaszra gondolni, sem félni semmi komolytól, max. picit az ínyedet be kell metszeni (érzéstelenítik és nem is érzed), ha az a baj, hogy nem bírja áttörni a kemény ínyfelületet a növekvő bölcsességfog.
Igen, a füled is fájhat. Ezt kihagytam, de a szövegből egynesen következik.
Nekem sokszor van ilyen, mert az egyik bölcsességfogam még mindig növöget. :)Szóval, ne félj, nem lesz semmi gáz. Minél előbb elmégy egy dokihoz (ne csak tervezd! mindneki fél a fogászattól), annál hamarabb megnyugszol. Lehet, hogy nem is kell mást csinálni vele, csak kapsz egy ecsetelést az ínyedre.
értem köszi a választ.
amúgy nekem is most növőben van jobb oldalt fent egy bölcsességfogam de az nem fáj szerencsére,de csak egyik fele jött ki másik fele még az ínyben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!