Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ma rakták fel a fogszabályzót...

Ma rakták fel a fogszabályzót és nagyon fáj! Meddig fog még fájni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem jól tetted, hogy ilyen fiatalon elintézted! Én 22 éves vagyok és két hónapja van fent, de két évig biztos fent lesz! Te fiatalabb vagy, Neked rövidebb idő is lesz és hát nem beszélve az anyagiakról!

Fájdalomcsillapítót vehetsz be nyugodtan ha ennyire nem bírod! Én algoflex fortet szedek ha fáj, bár még csak 2x kellett bevennem! Még egy pár napig sajnos fog fájni, de kitartás, egyre jobb lesz!

2013. máj. 9. 20:54
 12/14 A kérdező kommentje:
A szépségért szenvedni kell :D
2013. máj. 9. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Pontosan! :) Első nap én szomorú voltam! Azon gondolkodtam biztos kell ez nekem? Megéri egyáltalán?? Már két hónap alatt is látok elég nagy változást, így alig várom már a következő aktiválást, még ha fájni is fog utána! :)
2013. máj. 9. 21:04
 14/14 A kérdező kommentje:
:)
2013. máj. 9. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!