Ma rakták fel a fogszabályzót és nagyon fáj! Meddig fog még fájni?
kérdező, ne aggódj, elmúlik. nekem mikor felrakták, utána egy hétig pépeset ettem csak, aztán mehetett a szilárd is. a rágás úgy 2 hétig fájt, utána egyáltalán nem. a harapás jóval tovább, fél év kellett hozzá, hogy mindenfajta fájdalom nélkül tudjak beleharapni a keményebb dolgokba (pl. alma, csoki). szerintem nem kell fájdalomcsillapító, én se szedtem. max. éjszakára, ha nagyon nem tudsz aludni.
a 4-esnek meg üzenem, hogy egy idióta, és a saját gyereke ellen dolgozik. azt megértem, ha valakinek nem telik rá, de elvi okokból??? könyörgöm, a fogszabi nem csak esztétikailag tesz szebbé (ami jelentősen növeli az önbizalmat), hanem egészségügyileg is, mert beállítja a rendes harapást, megfelelően kopnak a fogak... 20 évesen pedig még TB-vel is sokkal drágább, mint 18 alatt. komolyan, hogy lehetsz ilyen h.lye, hogy a saját lányodnak ártasz??? jézusom.
4-es, pedig lehet h jobb lenne ha a lányod még gyerekkorába túlesne rajta, mert állítólag akkor még gyorsabban rendeződnek a fogak. Igaz én 33 vagyok, de nekem is meglepően gyorsan rendeződik, de jobb lett volna ha már korábban túlesek rajta. :)
Engem vinni akartak gyerekkoromba, vittek is sztk-ba, de amikor az orvos magyarázta h valami bőrdarabkát el akarnak vágni a felső ajkam alatt, visítva menekültem az orvostól. :D Az idén rászántam magam a fogszabira, és akihez mentem mindenféle foghúzás meg bőrdarabka vágás helyett adott éjszakait mindössze 25ezer Ft-ért, és nagyon hatásos! És állítólag csak jövő tavaszig kell hordani. Jó időben kell menni és jó(!) fogorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!