Fáj e a fogtömés?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 15:26
1/12 anonim válasza:
Csak a fúrás. Nekem tegnap tömték, mostanra semmit se érzek. De adnak fájdalom csillapítót amitől lezsibbadsz.
2/12 anonim válasza:
Csak a furas, maga a tomes nem faj.
3/12 anonim válasza:
Tömést ne úgy képzeld el, mint amivel az autópályán döngölik a földet :D Én kis koromba úgy képzeltem el.
Úgy képzeld el, hogy rátesznek a fogadra valami féle anyagot (szerintem porcelánt, legalább is mikor kiesett a tömésem, akkor porcelánnak tűnt, de lehet, hogy nem az na mindegy...) és azt egy nem tudom milyen műszerrel ráolvasztják a fogadra. Valami extra kúl fénnyel, mert mikor bátyám oda akart állni, hogy nézze a tömést akkor mondta neki a fogorvos, hogy menjen onnan mert nem szabad bele nézni a fénybe.
De ez csak majdnem mind szerintem. :D
4/12 anonim válasza:
Nekem egyetlen egy fogam tömték eddig életem során és mikor elmentem nagyon be is paráztam.De ki lehetett birni mert kaptam egy érzéstelenítőt,a fúrás volt csak kicsit kellemetlen számomra,abban is az a csontszag zavarta az orrom.A tömés az meg nem járt semmiféle fájdalommal.
5/12 anonim válasza:
Adnak egy szurit az innyedbe,a többit meg szinte már nem is érzed.Ki lehet bírni.:)
6/12 Diana8 válasza:
Ha nem kérsz érzéstelenítőt, akkor a fúrás kellemetlen, de semmi félni való nincs :-) Meg hát ez fogorvostól is függ :-)
7/12 anonim válasza:
a szuri fáj nagyon a tömést nem is érzed ma tömték nekem 3 óra múlva múlik el a zsibbadás
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem az a gondom hogy amikor telepiteni akkarok msn-ent ezt irja ki hogy probléma a telepités során,és a következö program nem lett telepitve Windowslive suite hibakód:0x8000ffff katasztrofális hiba.És ilyenkor mit tudok tenni?
2010. febr. 7. 13:07
10/12 anonim válasza:
ez most hogy jön a fogtöméshez?:S vagy mivan?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!