12 évesen van fogfehérítés?
Meddig tart a hatása? 12 évesen lehet szűlői engedéllyel?
Esetleg otthoni módszer?
Mik a káros hatásai?
Gyógyszeben van fogfehérítés?
12 évesen, ha még maradtak tejfogaid vagy a maradók még nem törtek teljesen át, addig nem szabad fehéríteni. Ezeknek a fogaknak (tejfog, fejlődésben lévő maradó fog) más szerkezetük van, vékonyabb a zománcréteg stb. Én a helyedben várnék még 1-2 évet és akkor fehérítenék, de csak ha a fogorvos is azt mondja hogy szükséges.
A fehérítéssel az a baj, hogy sokan nem értik meg hogy a fogak természetes színe nem a hófehér, hanem a sárgás-fehér, illetve hogy az adott elszíneződés kezeléséhez szükség van a fogorvos irányítására. Szerintem inkább tőle kérdezd meg hogy milyen módszereket ajánl.
A polírozás eltünteti a felszini elszineződéseket és sokkal szebb lesz tőle a fog,a kémiai anyagokkal végzett fehérítés látványosabb,de a te korodban még nem csinálják és fáj is(saját tapasztalat),megmutatom mit kéne szerintem csináltatni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!