Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 12 évesen van fogfehérítés?

12 évesen van fogfehérítés?

Figyelt kérdés

Meddig tart a hatása? 12 évesen lehet szűlői engedéllyel?

Esetleg otthoni módszer?

Mik a káros hatásai?

Gyógyszeben van fogfehérítés?

2013. ápr. 20. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:

12 évesen, ha még maradtak tejfogaid vagy a maradók még nem törtek teljesen át, addig nem szabad fehéríteni. Ezeknek a fogaknak (tejfog, fejlődésben lévő maradó fog) más szerkezetük van, vékonyabb a zománcréteg stb. Én a helyedben várnék még 1-2 évet és akkor fehérítenék, de csak ha a fogorvos is azt mondja hogy szükséges.

A fehérítéssel az a baj, hogy sokan nem értik meg hogy a fogak természetes színe nem a hófehér, hanem a sárgás-fehér, illetve hogy az adott elszíneződés kezeléséhez szükség van a fogorvos irányítására. Szerintem inkább tőle kérdezd meg hogy milyen módszereket ajánl.

2013. ápr. 20. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ebben a korban nem szoktak ilyen beavatkozást végezni,mellesleg elég kellemetlen is lehet még egy felnőttnek is.Ha kicsit el van szineződve a fog,akkor át kell políroztatni,attól szebb lesz és nem is fáj.
2013. ápr. 20. 19:26
 3/9 A kérdező kommentje:
a polirozás segít?
2013. ápr. 20. 21:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Vagy van valami nagyon jó fogfehérító krém/fogkrém?:)
2013. ápr. 20. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:

A polírozás eltünteti a felszini elszineződéseket és sokkal szebb lesz tőle a fog,a kémiai anyagokkal végzett fehérítés látványosabb,de a te korodban még nem csinálják és fáj is(saját tapasztalat),megmutatom mit kéne szerintem csináltatni:

[link]

2013. ápr. 21. 10:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és fehérítős fogkrémektől én sose láttam változást sajna.
2013. ápr. 21. 10:55
 7/9 A kérdező kommentje:
És esetleg (tudom azt írtad nem láttál te változás) mit tudtok mondani a Blanx fogfehérító fogkrémmel kapcsolatban?:)
2013. ápr. 21. 16:15
 8/9 anonim válasza:
A Blanx nekem nagyon sokat segített, csak ajánlani tudom, miután normálisan fogat mostál, utána kell használni de csak keveset és legalább 2 percig mosni vele a fogad.
2013. ápr. 21. 16:43
 9/9 anonim válasza:
Nincs olyan hogy fog fehérítős fogkrém egy se fehérít max 1 kicsit
2013. dec. 13. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!