Hogyan fehéríthetném a fogaim?
Figyelt kérdés
Túl sárgák a fogaim,pedig minden nap mosok fogat,nem dohányzom,nem kávézom és nem eszem folyton csokit. Egy ideje sensodyne whiteninget használok és a szódabikarbónával próbálkozom,de eddig semmi... Valami tipp?2013. ápr. 9. 18:17
1/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta egyszer a fogorvosom, hogy a fog szerkezetétől függ a színe. Van, aki sokat mossa, mégse lesz hófehér. A mosás módjától is függ, nem sikálni kell jobbra-balra, hanem körkörösen.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt a körköröset nem értem,hogy miért jobb. Én "sikálni" szoktam,amíg le nem megy az esetleges lepedék és simának nem érzem... Akkor ez is lehet egy ok? Még ha nem is nagy mértékben. Egyébként a fogszerkezetes gondra nincs valami megoldás,valami házi praktika? Étrend?
2013. ápr. 10. 12:50
3/6 anonim válasza:
Hát ezt sajnos nem tudom... De az én fogorvosom sem tévedhetetlen :)
4/6 abbancsocska válasza:
Öblögess citromlével , meg ecetes vízzel
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi,kipróbálom, :)
2013. ápr. 22. 20:11
6/6 anonim válasza:
Nehogy megpróbáld citromlével meg ecettel! Csak a zománcot marja le a fogadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!