Fogfehérítés, ha érzékenyek a fogaim?
Figyelt kérdés
2,5 évig fogszabályzóm volt, ami nagyon elgyengítette a fogaimat, főleg mióta levették, nagyon érzékenyek, némelyiknek a vége majdnem átlátszó. Akkoriban fehérek voltam, de mostanában elszineződtek, és semmilyen fehérítő fogkrém nem használ, viszont a fogorvosnál való fogfehérítéstől félek, nehogy még tovább rontson a helyzeten.2013. ápr. 9. 17:40
1/5 anonim válasza:
Szerintem,ha nagyon "lestrapáltak" a fogak,akkor nem ajánlott a perxidos fehérítés(általában rohadtul fáj is),szerintem bőven elég a fogkőleszedés és átpolírozás,az leszedi az elszineződéseket.
2/5 anonim válasza:
Szerintem erről a fogorvosod kérdezd először, mert ő tudja milyen állapotú a fogad. Nekem elég rosszak a fogaim és zománchiányosak, ezért kaptam sajnos felülre koronákat, de előtte az alsó fogaim fehérítettük, mert sárga koronát ugye nem akartam. Nekem ilyen otthoni szettet adott a doki, a leggyengébb fehérítővel, asszem 15%os volt csak, kimondottam érzékeny fogakra. A papíron az volt h benne is lehet aludni, egyszer kipróbáltam, hát az annyira nem volt jó, de igazából kellemetlen volt egy darabig, nem fájt. A doki le is cseszett h aludni azért nem kellett volna benne. Én ilyen átjátszó gumis sínt kaptam, doki vette le a nyomatot, ahhoz adott gélt, azt belenyomtam a sínbe és felcuppantottam 2-3 órára. Nekem sajna alapban szürke volt a fogam, de így is nagyon sokat fehéredett, nem bántam meg. Ez decemberben volt, elvileg 1-2 évente ismételhetem, de semmi baja nincs tőle a fogaimnak egyelőre. És az én fogaim végei is átjátszóak.. Opalescence ps 15%os volt a fehérítő amit én használtam. 29/L
3/5 anonim válasza:
Ja és 40.000 volt az alsó és felső fogsor fehérítésének a díja ennél a dokinál, plusz a sínért fizettem még. De az meg pont azért jó mert most netről rendelek ilyen fehérítőt, sínem már van, ez a fehérítő meg azért olcsóbb neten, mint rendelőkben.
4/5 anonim válasza:
Kérd a non-peroxidos fogfehérítést, mert azt kifejezetten érzékeny fogakra találtál ki. Amúgy tavaly óta hivatalosan az únióban nem is lehet 6%-nál magasabb koncentrációjú fogfehérítő anyagot használni.
5/5 anonim válasza:
4-es, ezt a kérdést is megtaláltad? Ide is kell írni a baromságaidat? Még mindig nem tudsz olvasni..? Ami be lett tiltva az a 6%-nál több hidrogén-peroxidot kibocsátó fehérítő anyagok, legalább ha okoskodni akarsz, akkor pontos infót írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!