Mennyi fogat lehet kihúzni egy alaklom során?
Figyelt kérdés
Tehát ha több fogamat ki kell húzni,egy látogatás alkalmával mennyit húzhat ki az orvos?2013. ápr. 17. 08:21
1/7 anonim válasza:
Leginkabb egyet, max 2t szerintem.
Nekem 3 bölcsessegfogamat akarta a doki egyszerrre kiszedni, de csak 2 lett belöle, mert masfel ora szenvedes utan elfaradt....
2/7 A kérdező kommentje:
Tegnap este 5 fogamat húzták ki másfél óra alatt.Nekem is soknak tűnt,tűnik,ezért kérdezem.Egyszerűen brutálisan fáj az egész szám,kivűl-belül.
2013. ápr. 17. 08:45
3/7 anonim válasza:
Hű az sok, nem is csoda hogy fáj! :S Miért kellett egyszerre kihúznia?
4/7 A kérdező kommentje:
Mert havonta csak egyszer van a szájsebész igy ő nekem esett.Csak nem tudom normális ennyi fogat kihúzni egyszerre.
2013. ápr. 17. 10:48
5/7 anonim válasza:
Most már mindegy! A lényeg hogy pihentesd, azért ez megterheli a szervezetet! Ne nagyon emelgess nehezeket és ne is hajolj, ha meg valamelyik nagyon elkezd vérezni, menj vele vissza vagy akár egy másik szájsebészhez! És tejeset ne nagyon igyál/egyél elszaporodhatnak a bacik!
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm szépen a válaszaid:)
2013. ápr. 17. 11:53
7/7 anonim válasza:
milyen rendszer ez, h havonta egyszer van csak szájsebész? ez a balkán, vagy micsoda? tudtommal egy nagyon fejlett társadalomban élünk a XXI. században. elképesztő, h nem tudják megoldani normálisan ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!