Lehet hogy buta kérdés de orrsövény műtét után mikor mehetek fogat tömetni?
Figyelt kérdés
van egy elég szuvas fogam amit be szeretnék újra tömetni de elvileg nem akarják-ez hosszú-lényeg hogy a fogorvosom csak májusban tud fogadni viszont ápr 29én műtétem lesz és nem tudom mikortól lehet mozogni úgymond..a kórházban nem tudom megkérdezni mert csak 29én a műtét napján találkozom az orvosommal.előbb meg mehetnék tömetni de az nem sztk és nincsen pénzem fizetésig ami meg május eleje.2013. ápr. 14. 20:17
1/2 anonim válasza:
én a műtét után kb 2 hétig nem voltam olyan állapotban, hogy fogorvoshoz mehettem volna. Nekem még eltartott mire kitisztult az orrom és tudtam lélegezni. Ha a légzésed rendben lesz, nyugodtan mehetsz fogorvoshoz.
Csak nem lehet megerőltető mozgást végezni, ill. hajat mosni 1 hétig
2/2 A kérdező kommentje:
szia! köszönöm a választ...volt már arcüreg műtétem de orrsövény még nem, most a kettő lesz egyben mert ki kell mindent pucolni meg szétszedni az összenövéseket és kiegyenesíteni az orrom...na nekem a hajmosás tilos egy hétig az gáááz :)) de otthon leszek szóval biztos betartom
2013. ápr. 16. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!