Gyökérkezelés? Holnap megyek, be vagyok rezelve hogy őszinte legyek :D
Betömte a doki a fogam,ínyt is kellett égetni meg fél fogam tömésből áll,megszenvedtük mindketten ő a munkával én az utána való elviselhetetlen fájdalommal:S
Sajnos tök hiába mert alatta a fogbél begyulladt és gyökérkezelni kell.. Alapból nem fáj,de ha keményebbre harapok bizony fáj de nem vészes,bár mondta doki hogy muszáj mert egy erősebb front vagy bármi aztán begyullad,nem kéne megvárni.
Rábeszélt,tehát holnap gyökérkezelés :(
Először kinyitja,aztán ideiglenes tömés,majd végleges..
Nagyon nagyon félek,múltkor rohadt kellemetlen volt a tömés,nem fájt csak az ami a torkomra került keserű cucc és folyton öklendeztem szinte behánytam,na meg utána hogy fájt,félek most mégrosszabb lesz.
Akinek volt már hogy volt? Kezelés közbe matatáson kívül éreztél valamit? Mikor nyitva volt a fogad fájt? Miután kiment az érzéstelenítő akkor fájt?
Doki mondta nem fáj persze mit mondjon szegény, de családba bárkit kérdezek nem valami határozott a fájdalom kérdésében..
Nem kérem hogy nyugtassatok,bár jó lenne persze csak pozitívat hallani,de az igazság érdekel inkább :)
Köszönöm!
"másnap már nincs erős fájdalom", "odébb húztam volna a fejem"..
Hát ezek.. Mint a családom olyan vagytok, fáj? neeeem. Másik csak rázza a fejét stb. :D
Kibírható..
Persze kibírod ha kalapáccsal ütik a fejedet,de azért fáj.
Köszönöm:)
És mikor kiment az érzéstelenítő? Arra gondoltam nem várom meg még féloldalasan iszok egy xiloxot,akkor nem fog fájni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!