Kivehető fogszabályozó tapasztalatok?
Én március közepén kaptam kivehetőt. Nekem a 2 első fogam nagyon előre áll és kb. 3 mm-es rés volt köztük. Most hét elején voltam állításon, hihetetlen h ilyen gyorsan dolgozik a készülék, mert most már csak olyan 2mm-es a távolság és egy kicsit hátrébb is mentek a fogak.
Szóval szerintem elég effektív. De az eredmény attól is függ h mennyire használod, én napi 22-23 órát használom, csak fogmosás/kajáláskor meg énekléskor veszem ki. Szóval én elég megszállottan használom, h mire jön a nyár, már szebb fogaim legyenek, addig még túlesek 2 állításon. :)
4 hetente szokták állítani, sűrűbben sajnos nem lehet, nehogy meglazuljon a fog, mert ahogy nekem mondták, amerről jön a nyomóerő, onnan leépül a fog, míg a másik oldalon meg felépül. És ennek az építő folyamatnak kell az 1 hónapos idő.
Nyugodtan vállald be a kivehetőset, olcsóbb is, hatékonyabb és gyorsabb is. Amikor először betették a számba, rendesen fájt az egész felső fogsorom tőle 1 hétig, de utána már beállt és nem fájt, mostani állításnál se fájt egyáltalán, pedig láttam h vagy 1 mm-t lecsiszolt a doktornő a fogszabi elejéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!