Egy jó fogszabályozó orvost keresek Szegeden, légyszíves, akinek van ötlete, ossza meg velem (felnőtt fogsz. )?
A Hovorka egy állat, már elnézést, hogy ezt írom, de tényleg. SZTK-ban alázza a betegeket, magánorvosként nem tudom milyen, de ezek után kinek van kedve hozzá menni?
Dr. Martonosi Mihály az Osztrovszky utcában, én hozzá jártam és járok azóta is, bár nem tudom, hogy aktuális-e még. Viszont nem a legolcsóbb kategória.
A Kocsis Andrással mi a baj? Ő a másik jó doki még Szegeden.
Ja, bocsi, nem olvastam végig a kérdést, látom, az ár a probléma. Viszont a Martonosi is hasonló árkategória lehet, ezelőtt 5 évvel a Kocsissal szinte ugyanannyiért vállalták volna a kezelést.
Sajnos a fogszabályozás 18 év felett sehol sem olcsó.
Én nem bőgtem el magam a Hovorkától, de nem sok kellett volna hozzá. Nemcsak velem, de anyukámmal is ordított, igazából anyukám közelebb volt a bőgéshez, mint én magam. De több ismerősöm is mondta, hogy ők is bizony bőgve jöttek ki és mesélték, hogy miket mondott nekik is. Katasztrófa, hogy azt a nőt még gyerekek közelébe engedik. :(
A Pethőt nem ismerem, de sok sikert akkor a kezeléshez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!