Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog műtét, tapasztal...

Bölcsességfog műtét, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hát nekem mind a 4 bölcsességfogamat ki kell műteni. Az alsóknak nincs hely hogy előbújjanak, a felsőknél az egyik srégen akar kijönni, a másik meg nyomja a csontot meg a mellette levő fogamat, sokszor ordítani tudnék a fájdalomtól... Szájsebészetre kell mennem, a magán dokim nem meri bevállalni... Valahogy a kórházi bent fekvéshez nagy kedvem nincs... Nektek is bent kellett feküdni pár napig?
2013. ápr. 8. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem nem kellett befeküdnöm, egyesével szedettem ki, szintén az volt a gond, hogy nem fértek el, nem tudtak kibújni, begyulladtak még az íny alatt

sima szájsebészetre kellett mennem a röntgennel, érzéstelenítették, majd felvágták az ínyt és kiszedték a fogat

2 hét múlva mehettem a következőt kiszedetni

2013. ápr. 8. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem is mid a 4 kijött félig meddig

csak az a baj nem úgy nőtt mint a többi hanem mind leghátul van, és merőlegesen jötek , bújtak ki az állkapocsból , így is nyomva a többi fogat, az elején elviselhetetlenül fájt

megröngenezték, azt mondták, h műtét, kérdezem h milyen műtét, erre a doki mutatja h véső, kalapács, és ki fogják vésni az állkapocsból

felálltam és kimentem szó nélkül, de előtte elküdtem melegebb éghajlatra.

azóta (5 éve) semmi változás a fogaim megvannak, tovább nem nőttek és a fájdalom is elmúlt!

2013. ápr. 8. 11:59
 3/5 anonim válasza:
Nekem fogszabályozás céljából kellett megválnom mind a 4 bölcsességfogtól, kettő sima húzás volt, kettő műtéttel távozott. Magán fogorvos csinálta Dunaharasztiban, profi munka volt, véstek, vágtak,törtek, de az érzéstelenítő injekció beadásán kívül a beavatkozás alatt nem fájt semmi, csak tompa nyomást-húzást éreztem. Az érzéstelenítő hatásának elmúlását követően kemény fájdalmak voltak, de kb. 2 hét alatt elmúltak.
2013. ápr. 8. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát rá Kell szánnom magma, meet alul màr közèpen 1 fogam hàtrèbb van mint a többi, a felsőkből a jobbboldali meg úgy be szokott durranni, hogy azt senkinek se kivánom... Hàt apunak huztak 1 bölcs fogàt, de őt bent fogták pàr napig... Hàt egyik komment semhangzott vmi nagyoon szuperul...
2013. ápr. 9. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
túl vagy rajta? Ha érdekel leírom a tapasztalatomat. 2 hete műtöttek, egyszerre vették ki az 5 bölcsességfogam.
2013. máj. 10. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!