Van alternatívája a foghúzásnak?
A fog állapotától függ.
Meg lehet tenni, hogy kiszedi a tömést, a gyökérbe teszi a gyógyszert, majd amikor elmúlt, visszatömi.
Velem 2 hete történt, nemhogy kis góc, de egy akkora gyulladásba volt a fogam, hogy látszott az arcomon is kívülről.
1000 mg-os augmentintől úgy elmúlt, hogy utána röntgenen sem látták a nyomát.
(2 hónapja történt, nem hete)
Igen, a gyulladás átterjedhet a csontra, ha nincs kezelve időben. Korábban nekem is azt mondta a fogdokim, hogy hiába egészséges a fog, ha gyulladás van a gyökerénél, akkor húzni kell. Aztán utánajártam az interneten, és sokan írták, hogy csak gyökérkezelve lett.
Nekem akkora gyulladásom volt, hogy azért kaptam az 1000mg-os augmentint, hogy egyáltalán gyökérkezelni tudja. De mondom, teljesen elmúlt tőle. Kérdezz rá, minél előbb, nehogy aztán tényleg húzni kelljen.
Szia, ne haragudj, most vettem észre, hogy írtál.
Ha átterjed a csontra, akkor mindenképpen húzzák.
Van valami fejlemény?
Szedsz valami antibiotikumot?
Ha nem, akkor gyorsan kezj el szedni, nehogy a gyulladás továbbterjedjen, és a végén több fogat kelljen húzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!