Ezeket a fogakat be lehet tömni?
2013. ápr. 8. 20:05
11/28 anonim válasza:
Kész csoda,hogy még nem kaparod tőlük a falat...
Ezeket ki kell szedni,különben súlyos egészségügyi problémákat fognak okozni...
12/28 A kérdező kommentje:
De ezekkel legalább még tudok rágni, igazából azon kívül hogy néha sérti a nyelvem, semmi bajom nincs velük, sose fájt egy fogam sem.
Nem hinném hogy igénytelen lennék, nem hanyagoltam el. Minden este megmosom fürdés után és minden nap rágózom.
2013. ápr. 9. 14:58
14/28 A kérdező kommentje:
És, mit tudok csinálni velük? Semmit! Na akkor?
2013. ápr. 9. 15:54
15/28 anonim válasza:
Nem kólával kellett volna mosnod!
16/28 A kérdező kommentje:
Nem is szeretem a kólát...
Bevallom hogy este még szoktam enni fogmosás után, meg szeretem a csokit meg a cukrot meg a nyalókát, de most csak azért hogy megkíméljem a fogaimat nem fogok megvonni magamtól dolgokat.
2013. ápr. 9. 19:33
18/28 A kérdező kommentje:
Jó , és mi lesz kb 20 vagy 25 éves koromra?
2013. ápr. 9. 22:05
19/28 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha gócos lesz, akkor csúnyán begyulladhat akár az egész állkapcsod, átsugározhat a füledre, torkodra, bárhova. Ízületi fájdalmat okozhat, hajhullást stb. Minél előbb menj el az sztk-ba és kezdjétek el a kezelést. Arra számíts, hogy ezeket ki kell húzni és beültetni új fogakat, ami jó pár száz ezer forint lesz.
20/28 A kérdező kommentje:
De mondom hogy nincs rá pénz, ezért ezeknek maradniuk kell. Hogy lehet az hogy egyáltalán nem fájnak?
2013. ápr. 9. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!