Egy altatással KB. Hány lyukas fogat tudnak betömni?
Figyelt kérdés
Azért akarok altatással ,mert sajnos elég sok lyukas fogam van, de nem akarok visszajárni mindig , hanem 1 alkalommal megúszni az egészet..előre is köszönöm válaszokat:) 22/L2009. szept. 20. 23:25
2/4 anonim válasza:
Én is olyan fogorvoshoz mentem, aki végez ilyen beavatkozásokat altatásban, és habár én nem úgy akartam, azt mondta, hogy úgy akármennyit be tud egyszerre. Előtte viszont azt hiszem vizsgálni fognak egy kicsit, az altatás miatt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Bár még igyis eléggé félek: ( (régebbi rossz "élmény" miatt) de mostmár tudom h nem halaszthatom: (..
2009. szept. 21. 00:42
4/4 anonim válasza:
Off: lehet altatásban fogat csináltatni?! Meg tudnátok írni, hol van erre lehetőség és kb. mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!