Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kérésemre leveheti az orvos a...

Kérésemre leveheti az orvos a fogszabályzót?

Figyelt kérdés
Másfél éve van fent,utolsó fél évben már nem csinált vele semmit,volt hogy gumit se cserélt rajta,viszont azóta éjszakánként össze kell gumiznom az alsó és a felső szemfogamat,ami kb. nem segít semmit.Azóta semmit se változott a fogsorom,ugyan úgy állnak.Már nagyon idegesít hogy a semmiért fizetem ki a pénzt havonta,a zavaró problémámat már rég eltüntette,amiért meg össze kell gumiznom az meg engem nem zavar.Így csak magamat idegesítem fel,mert semmit se javult az elmúlt fél évben,és feleslegesnek érzem az egészet:/8 hónapja azt mondja, már csak 1-2 hónap.Ha megkérem,vegye le,nekem így tökéletes,akkor leveszi??
2013. ápr. 1. 00:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Te fizeted a kezelést, ha azt mondod vegye le, akkor leveszi. Legfeljebb elmondja, hogy szerinte nem kéne.
2013. ápr. 1. 00:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom,viszont nem fognak visszaállni a fogaim,attól függetlenül hogy éjszakait kapok utána?
2013. ápr. 1. 00:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt a fogorvossal kellene megbeszélni
2013. ápr. 1. 00:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Hmm,hát ez is igaz..Köszönöm a választ!
2013. ápr. 1. 00:42
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem ez most csak azért van, hogy berögzüljenek a fogaid abba a pozícióba ahová a szabi mozgatta őket. haa most levenné sztem több millimétert is tudnának mozogni a fogaid.
2013. ápr. 1. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!