Idegkezeik a fogam! Mit próbáljak ki a gyorsabb gyógyulás elősegítésére vagy esetleg mire számíthatok?
Tegnap jártam fogorvosnál idegkezelte a fogamat. /2. idegkezelés ugyanazon a fogon/
A tüneteim amiért orvoshoz fordultam egy 2-cm-s duzzanat az arcbőrön a fogam mellett. Néhány nap alatt kinnött és bepírosodott valószinű váladék van benne. A fog ami művete idegkezelt volt már, de valószinűleg nem sikerült jól az első idegkezelés. Most kifűrták és 1 hét mulva kell visszamennem addíg szivogatni kell. Az orsos azt mindta 1 hét alatt leapad a duzzanat /remélem/. Emellett szájbvízet és antibiotikumot írt fel.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy érdemes e kipróbálni valamit, hogy gyoabban lemenjen a duzanat vagy hogy mire számíthatok?
cserszömörcés szájvizet ajánlanak sokan, de én a cserszömörcés fogkrémre esküszöm. Nekem az vitte le.
Nekem 2x is begyulladt a fogma. Akkor nekem is a doki mondgatta, h szívjam. pff.. Pedig én azt kérdeztem mit tegyek ha telemegy kajával.
A másik doki az betömte gyógytöméssel. Nem jó ha nyitva hagyják szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!