Kb. milyen árban van egy bak nyuszi ivartalanítása? És mivel jár utána a gyógyulás?
nem mondtam, hogy nem hiszem el -.-"
csak viszonyításképpen mondtam, mert nyilván nem egy árban dolgozik egy budapesti meg egy győri állatorvos...
Nagyon eltérőek az árak. Mi is 4000-ért ivartalanítottuk a nyuszikánkat, de az oltás nálunk csak 1500. Ilyenek lehetnek az arányok. Amúgy én azt hallottam, hogy nagyobb városban 8-10000.
A lábadozás nem tartott sokáig. Kb. másfél centis vágás volt a nyuszikánkon, magától kihulló varratokkal. Miután hazahoztuk, 2 óra múlva tudott felkelni. Először csak óvatosan mászkált, de másnap már ugrált is. Nem kapott gallért, hogy tudjon mosakodni, rászóltam, ha a sebet nyalogatta. 5 nap után kicsit begyulladt, piros lett a seb környéke. A doktor bácsi adott rá kenőcsöt, ami 2 kenés után elmulasztotta a pirosságot. Ennyi. Úgy láttam, nem viselte meg különösen a dolog. Bár nem is régóta volt nálunk, alig 4 nap után vittem el orvoshoz, mert lány nyuszi mellé vettük társnak.
Sziasztok!
A 05-04 12:28 válaszolótól kérdezném, hogy elküldené-e nekem az orvos nevét? Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!