Atyaég, most van nagyon nagy baj, nem leszidást hanem tanácsot szeretnék kérni, esetleg fogorvos van az oldalon? Help? Úristen remegek a félelemtől mit tegyek, ez sokkoló volt?
Figyelt kérdés
táplálkozási zavaros voltam, rengeteg kávét ittam meg cola zérót
most fájnak a fogaim, tiszta sárgák és mindegyikről le van kopna/marva a fogzománc a felsőknél fentről, az alsóknál pedig alulról, mit kezdjek velük
2013. márc. 12. 22:16
11/12 A kérdező kommentje:
Azért emeltem ki, mert nem tudtam még megoldani.
Ilyen elmex saveróziós fokrémet vettem rá(ilyen lila csomagolású, most jelent meg nem olyan rég)
Miért jó hülyének lenni? Miért lennék hülye?- nem tehetek róla, idáig fajult a dolog, próbálom helyrehozni, nem leszúrást szeretnék kapni hanem valami tanácsot. Ezért nem megyek orvoshoz sem, minek azért hogy jól leb@sszon? Van nekem így is elég problémám, nem hiányzik ez nekem. Pénzem meg nincs maszek rendelésre.
Köszönöm a segítő válaszokat!
2013. aug. 17. 11:37
12/12 anonim válasza:
Azzal, hogy nem tehetsz arról, hogy idáig fajult a dolog, nos ezzel tudnék vitatkozni, de inkább nem teszem. Azért kérdeztem hogy jó-e hülyének lenni, mert azt írtad, hogy megvárod míg elrohadnak a fogaid és maguktól kiesnek, a fájdalmat pedig elviseled inkább és addig cataflamon fogsz élni. Ez nem annyiból áll, hogy elrohad, addig kicsit fájdogál, majd kiesik magától és aztán jöhet a turmix 100 éves korodig. A fogad iszonyatosan fog fájni, és ha begyullad a gyökere, akkor még az arcod is befog dagadni, akkor is muszáj lesz elmenned dokihoz. Nem beszélve a gócokról és azok következményeiről, amik ilyenkor a szervezetedben kialakulnak. Szerintem te ezekkel a dolgokkal nem vagy tisztában. Az meg, hogy nincs pénzed maszek dokira, csak egy dolog. Körzetileg te is tartozol egy fogorvoshoz, akihez ha elmész, akkor tudna rajtad segíteni mondjuk ingyen. De te tudod. Én csak segíteni akarok, mert ne is haragudj, de elég butácska vagy, ha így gondolkozol, ahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!