Atyaég, most van nagyon nagy baj, nem leszidást hanem tanácsot szeretnék kérni, esetleg fogorvos van az oldalon? Help? Úristen remegek a félelemtől mit tegyek, ez sokkoló volt?
táplálkozási zavaros voltam, rengeteg kávét ittam meg cola zérót
most fájnak a fogaim, tiszta sárgák és mindegyikről le van kopna/marva a fogzománc a felsőknél fentről, az alsóknál pedig alulról, mit kezdjek velük
Sajnos nem tudsz semmit, a legjobb megoldás a direkt héj lenne, de az a legolcsóbb helyeken is kb. 50 ezer ft/darab.
Viszont a kávé és a cola zéró nem marja le a zománcot. hánytattad is magad?
Ja, és azért sárga, mert a dentint látod, aminek sárga s ízne.
Szóval sajnos az egyetlen megoldás a direkt héj vagy ha nagyon súlyosa dolog, akkor a korona. :(
köszönöm gyors válaszod
nem hánytattam magam, csak nem ettem ás kávé, kóla volt
pénzem nincs ilyenekre esetleg valai fogkrém létezik rá?
amikor hozzá érek iszonyúan fáj, kiráz a hideg
köszönöm szépen
sajnos nem tudom megoldani, megvárom míg teljesen lerohadnak és utána kiesnek
semmi pénzem nincsen
a fájdalmat meg elviselem, meg megnézem hátha van itthon gyógyszer akgopirin, cataflán addig ezeket eszem
utána meg ha már kiestek akkor iszok majd turmixokat
amúgy 20 éves vagyok ha ez számít valamit
35 éves korodig nem fognak kiesni.
És mielőtt csak úgy kipottyannának, sorba be fognak gyulladni, góc lesz a szerkezetedben.
Most nem akarlak megbántani és félre ne érts, de ha cola zéróra volt pénzed, akkor azért ha nagyon akarnád, meg tudnád oldani a dolgot (még ha nem is a azonnal).
Egyébként Pécsen, Debrecben, Pesten, Szegeden van rá lehetőség, hogy fogorvostan-hallgatók készítsék a koronákat és csinálják a kezeléseket, így jelentős összegeket tudsz megspórolni. De sajnos ez sokszor "várólistás" és hát válogatnak is a páciensek között.
De ha valamelyik városhoz közel laksz, azért egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!