Ciki a fém fogszabalyzo?
Nemreg kaptam meg a fogszabim, de sztk-s, es ott nem lehetett valasztani, hogy fem vagy szines brackettek. viszont az ismeroseim koreben mindenki magannal csinaltatta, es ugyebar penzert mindent meg lehet kapni, nekik aranyos szines gumik vannak rajta.:(
gaz h nekem nem olyan? illetve a fiuknak a fogszabalyzo vagy az edes kis szines gumik tetszenek?
Miért lenne ciki?
Én naponta 10-20embert látok akinek fém fogszabályzója van.
Én nem vagyok fogszabis, de édes kis színes gumik tuti nem érdekelnek
Szerintem menő, imádtam a fogszabályzósok körébe tartozni. Az osztályunk felének volt elsőben, szóval egyáltalán nem volt kirívó. Szerintem tisztelendő dolog, ha valaki törődik az egészségével (a fogszabályzás nem csak esztétikai hibára való, csökkenti a fogszuvasodás kialakulásának kockázatát).
Az meg pláne, hogy elviseli a fogszabályzóval járó macerát, és fájdalmat. Felnőttek között is egyre többen csináltatnak maguknak...
SZTK-ban is kaphatsz rá színes gumikat, ez semmi extra.
Az csak filléres tétel. Viszont a kezelés egyes szakaszaiban nem gumikkal rögzítik a fogszabit az ívhez, hanem kis fémekkel, ilyenkor értelemszerűen nem választhatsz színt, akkor sem, ha magánorvosnál vagy.
Nekem az első 2 hónapban volt gumival, utána sajnos végig fémmel, pedig én is szerettem a színes gumikat. Ja, és én is magánorvoshoz jártam. ;)
szia nekem magánorvos csinálta,de fém az egész,mert már 22 éves vagyok,és azt mondta,hogy gyorsabban helyre jön,ha nem teszünk rá színes gumikat,és imádom:)
nézd nekem ilyen,szerintem szép ha ezüst:)))
Nem is tudtam hogy van színes cucc hozzá.Nekem is most lesz fogszabályzóm, valószínűleg fém...
Úgyhogy nem ciki...
Nálunk az évfolyamon soknak volt/van (többek közt nekem is) és van 2 olyan fiú osztálytársam (8 fiúból) akik kifejezetten érdekesnek, vonzónak találják a fogszabályzósokat. Szóval Keep Calm! Szerintem nem ciki
Üdv 18L ex-fogszabályzós :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!