Betömték a fogam és most elkezdett fájni, miért?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, a felső metszőfogaim között észrevettem egy pici barna foltot, elmentem fogovoshoz, mondta hogy picit lyukas és betömte. ez volt pénteken, és most egy kicsit elkezdett fájni. leginkább akkor ha hozzáérek. de mért fáj?2009. szept. 14. 15:03
1/1 anonim válasza:
Hát szerintem telefonálj oda és kérdezd meg. :)
Nekem egy nagyon lyukas fogamat tömte be, ami már fájdolgált (előtte kevesebb mint fél évvel voltam és nem vette észre, mert két fog között volt egészen lent. Mikor mondtam, hogy ott fáj valami, egy csomó ideig nézte mire rájött. :( ) arra azt mondta, hogy reméli elég lesz a tömés, de ha nem nyugszik meg, fájni fog, meg lüktetni továbbra is, akkor menjek vissza és gyökér kezelni kell. De mondom nekem ezt nem egy kis barna folt után mondta, valószínűbb, hogy neked nem ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!