Tegnap óta elkezdett fájni a fogam mi lehet a baj?
Tegnap 3 óra körül elkezdett fájni a fogam még tűrtem mert nem volt súlyos ha alszok rá egyet elmúlik. Aztán ma felkeltem és még jobban fájt. Mostanra már enni se tudok annyira fáj ha megnyomom. Én gyulladásra gondolok. Holnap el szeretnék menni a fogorvoshoz. Gondolom ki fogja húzni. Csak azon gondolkozok hogy egy tömött
fogam fáj. Ha tömöttett húz ki az fáj vagy beletörhet a fogam?
Nem biztos,hogy kihúzza. Ha nincs "elrohadva",akkor kiszedi a tömést,gyökérkezeli és újra betömi. Igy már nem fog többet fájni,mert kiszedi az ideget.
Ha menthetetlen az a fogad,akkor simán ki lehet húzni,szerintem mindegy,hogy tömött vagy nem.
Ad injekciót,igy fájni nem fog. Attól függ,hogy a gyökereket mennyi idő alatt tudja kivenni. Tűvel veszi ki,nem lehet hogy neked már kivette,csak próbatömést tett bele,amit legközelebb rendes tömésre kicserél? Mert igy szokták csinálni.
Nekem kb 10 tűt dugott be,mire kijött az összes gyökér. Nem fájt. Majd a próbatömést betette,amit 1 hét múlva cserélt rendesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!