Mennyire fájdalmas az, amikor olyan fogat fúrnak, amelyikből kiesett a tömés egy része?
2 hét múlva kaptam időpontot keddre fogászatra, már múlt héten bejegyeztek, és nagyon félek, mert nekem ez lesz az első olyan, hogy már egy 3 évvel ezelőtti betömött bal felső 6-os fogamat fogják fúrni, mert kiesett belőle a tömés egy része. Mennyire fáj az, amikor fúrják a régi ottmaradt tömést? Ma kezdett el érzkenykedni a fogam, kicsit fájt is reggel 05:30 h körül. Párom azt mondta, hogy lehet, hogy még az érzéstelenítő injekció mellett is fájni fog, és lehet gyökérkezelni kell. Mire számítsak? Kérlek benneteket, akinek része volt már olyanban, hogy kiesett a tömése és úgy aztán újrafúrták, az segítsen azzal a válaszával, hogy vele mi történt, milyen érzés volt neki, előre is köszi!
27/N
A fúrás nem vészes.
A gyökérkezelés és a húzás az picit. De ne parázz előre ezeken.
Egyébként ha nagyon fáj és úgy érzed nem bírod ki két hétig, akkor hívd fel őket és mondd meg nyugodtan hogy sürgőssé vált a dolog. Ha nem tudnak így sem fogadni azonnal, akkor keress másik orvost.
"A tűszúrás az mennyire fáj és meddig fáj?"
Alig lehet érezni, ne aggódj. Én az első előtt nagyon izgultam, de inkább az a rossz, mikor utána egy csomó ideig még zsibbadt a szád.
Viszont nekem a helye, ahova szokott utána fájni pár napig, de az is csak nyomásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!