Létezik fájdalommentes kezelés? Engem 2x megkínoztak, azóta rettegek a fogászattól.
2x be volt gyulladva a fogam, fe lsi volt dagadva, pedig mindig mosok fogat.. elmentem a fogászatra, de úgy megkínoztak, hogy a könnyem is kicsordult. Azóta rettegek tőle..
Mindig azt hallani, hogy a fogorvosok csodálkoznak, hogy kevesen mennek el fogászatra.. persze kevesen mennek, mert az egy kínzószék.. normális érzéstelenítő nem létezik? Nekem adtak injekciót, de csak kicsit zsibbadt a szám, semmi különös. Ugyanúgy fájt a kezelés..
az SZTK-ban nekem is sok fogamat tönkretették, kihúzták.
most legutóbb nem hatott a fájdalomcsillapító, de közölte a doktornő, hogy ő nem ér rá, kiszedi így is.
mivel gyökérkezelt fog volt, hagytam, mert azt hittem, nem fog fájni.
Hát, alaposan tévedtem. Még célszerszáma sem volt, hogy felülről megfogja, a szomszéd rendelő szennyesében turkált, hogy kipiszkálja valamivel.
Alaposan megkínzott, minden érintésnél üvölteni tudtam volna, amíg ott próbálkozott.
Fel kellett volna jelenteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!