Ez az 1-10-es skálán mennyire számít rossz fogazatnak? Mennyibe kerül kb a kezelése? (képek lent)
2013. jan. 28. 20:39
1/23 gelazso válasza:
ez nagyon rossz ,szörnyü, undorító.
2/23 A kérdező kommentje:
szerintem van ennél sokkal rosszabb fogazat is
2013. jan. 28. 20:54
3/23 anonim válasza:
Az enyém rosszabb. Nem annyira gáz. Ezek maradandó fogak am?
4/23 anonim válasza:
hány éves vagy?
ha jól nézem, még van tejfogad, és úgy gondolom (bár képről nem olyan könnyű megállapítani), hogy azok a nagyon szuvas fogak is tejfogak, illetve a kisőrlők még csak előtörőben vannak.
ezeket a fogakat tömni nem igazán lehet, jobb lenne eltávolítani és helyet adni a maradóknak.
Néhány helyen látszanak kisebb szuvasságok, annyira nem vészes, de foglalkozni kell vele...
5/23 A kérdező kommentje:
14 leszek. hát alul már nincs tejfogam, azaz előlről kiesett az összes. elvileg ezek már maradandó fogak..
2013. jan. 28. 21:07
6/23 A kérdező kommentje:
foglalkoznék vele, mennék fogorvoshoz meg minden de nincs rá keret. elvileg városunkban sztkban csak fogszabályzás van. iskolafogorvosunk meg nem lát el,csak a szűrést végzi. a körzeti ingyenes mindenhol 14év alatt?
2013. jan. 28. 21:08
7/23 anonim válasza:
Ezt muszáj MOST megcsináltatnod! Add el a számítógépet, vagy tudom is én! Kell, hogy legyen erre keret, mert ezzel nagyon sok bajod lesz, ha így marad... Ha adsz nekem biztosítékot, én segítek, de így ne maradjon!
8/23 anonim válasza:
A fogmegtartó kezelések(tömés,gyökérkezelés,fogkőeltávolítás) ingyenesek a körzetinél,menj el sürgősen,mert előbb-utóbb csúnyán begyulladnak a fogak és az nagyon tud fájni.
9/23 A kérdező kommentje:
és mégis hogyan adjam el?.. másnak vannak sokkal rosszabb fogai. én próbálok utána járni hogy hol lát el ingyen orvos vagy a körzetis el e lát.. ilyenek. nem az igénytelenségem miatt ilyen..
2013. jan. 28. 21:21
10/23 A kérdező kommentje:
tényleg ingyenesek? mindenhol? mert akkor holnap felhívatom anyukámmal és lehető leghamarabb kérünk időpontot. úgyis most kaptunk új körzetist
2013. jan. 28. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!