Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha más városban van a bejelent...

Ha más városban van a bejelentett lakcímem mint ahol lakom, akkor mennyibe kerül egy foghúzás?

Figyelt kérdés

Budaörsre vagyok bejelentve és Gárdonyban élek.

Ilyenkor kell fizetni Gárdonyban?

Vagy hogy van ez? Már nem bírom, annyira fáj :(

Előre is köszönöm!

2013. febr. 12. 01:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell fizetned, mivel a tb állja mindezt. Menj be a kórházba, és közöld velük, hogy fáj a fogad, segítsenek. Ha nem segítenek, akkor magyarázd el, hogy képtelen vagy hazamenni. ... Mondd, hogy lázad van, erőszakold ki, ne hagyd magad, találj ki mindent! De pl. a sürgősségin mindenkit kiszolgálnak, lakcímtől függetlenül, ha nagyon nem jön össze, menj oda!
2013. febr. 12. 01:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 6 éve máshol élek, mint ahol be vagyok jelentve, és még soha nem volt ez gond a szakrendelőben.
2013. febr. 12. 01:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha annyira fáj, akkor javaslom magánfogászatra menj! Kicsit drága, de egy foghúzás nem oldja meg az ilyesmit, kell gyökérkezelés is és egy sima fogászati rendelő leszarja kb. a beteget, a magán amennyivel drágább, annyival jobb is.
2013. febr. 12. 03:04
 4/6 anonim ***** válasza:

#3: Szakrendelőben is gyökérkezelnek.

A foghúzás pont megoldja a problémát, foghúzás előtt értelmetlen a gyökérkezelés. Mégis minek?

Vegyél be erős fájdalomcsillapítót, és menj reggel fogászatra, hátha még meg lehet menteni a fogadat.

És nem szabad megvárni, hogy ennyire fájjon egy fog. Ha lyukas, be kell tömetni, és évente megnézetni őket.

2013. febr. 12. 03:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Ja igen a Tb... sajna nincs mert nincs munkám és nem tudom fizetni. :(

Legközelebb kórház meg Székesfehérváron van.

Ha Gárdonyba megyek el fogorvoshoz akkor fizetnem kell?

Ha jól tudom nem kimondott magán rendelő, mert sulifogászat van csütörtökönként. Magán rendelő Agárdon van, oda egy hónap mire valaki bekerül :(

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

2013. febr. 12. 07:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a hivatalos címem Bp-en van, de máshol élek. Nekem kell fizetni. Pl. tömés 3-7 ezer.
2013. febr. 12. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!