Mennyibe kerül a foghúzás és a tömés külön-külön, ha mondjuk nem a bejelentett címem szerint illetékes fogorvosnál kérem, hanem más megyében?
Tatán tartózkodom jó ideje, de nem vagyok bejelentve ide, se ideiglenesen se állandóra, sürgősségi alapon voltam már párszor húzatni, de nem húzathatom ki minden fájó fogamat.:(
ráadásul már elég gyanús is vagyok:(Tudtok nekem mondani körülbelüli árakat?:)
Pesti árakat tudok mondani:
Húzás 6000-10000
Tömés: 8000-15000
Gyökérkezelés 10000-18000
Attól is függ hogy magánrendelés, vagy OEP szerződött. Ha OEP szerződött területi ellátás kötelezett, akkor egy árva fillért se kérhet, mert az oep fizeti, az más kérdés hogy nem annyit amennyit a fogorvos szeretne kapni.
Vidéki nagyváros: Húzás 4-7 ezer, tömés: 5-10, gyökérkezelés 10-15ezer. De egyvalami fontos: ha te is tudod hogy nincsen szétrohadva az a fog, érted?, akkor ne engedd egyből húzatni, mielőtt másnak is megmutattad volna. A fogorvosok szeretnek húzni,(nem visszajáró betegnél) mert az jól le van tudva, mint 4-6 alkalommal szárítgatni, pucolgatni agy gyökércsatornát mire le tudják zárni, tömni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!