Örökös fogvédelem? Létezik ilyen?
Sziasztok!
Sajna ritka egy rossz fogaim vannak..Szépek meg fehérek, de napi 2 alapos fogmosás mellet is lyukadnak..
És azon kezdtem el gondolkodni, hogy olyan fejlett már az emberiség..szíveket átültetünk, agyműtéteket csinálunk..és még nem találtak fel olyan anyagot ami megvédi a fogakat? Jó persze ez tönkre vágná a fog-orvosi és tisztítási ipart, de szerintem jó pár ember fizetne azért milliókat, hogy a fogai rendben maradjanak...Úgy képzelem el ezt az egészet, mint egy mesterséges zománcréteg, amin nem tudnak áthatolni a baktériumok és nem bír tőle a fog sárgulni stb..
Nagyon irreálisnak tartjátok ti ezt? Mert szerintem a mai tudásunkkal már simán lehetséges lenne..
Mit gondoltok?

Az a baj, hogy még én is csak 24 éves vagyok..Csak szeretem ha szépek a fogaim..Napi kétszer mosom, szájvizet használok, járok fehéríttetni őket, fél évente fogorvoshoz megnézetni őket, de ennek ellenére évente kettő biztos kilyukad..
Eléggé kellemetlen:S

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!