Mit lehet tenni a fogaimmal, h ne romlodjanak olyan nagyon?
Figyelt kérdés
Màr szinte minden fogam be van tömmel. A legtöbb gyökér kezelt. Nem hanyagolom el a fog mosást, szedtem kálcium vitanamint is. Mégis nagyon romlanak a fogaim. A szinérõl nem is beszélve. Mit lehetne tenni.?2013. febr. 8. 13:53
11/12 A kérdező kommentje:
Gyerekkorom óta küzködök a gyomrommal. Kb 13 èvesen volt egy erõsebb gyomor gyuladásom. Azóta mindig elõ jön, vagy be gyül az epém ès az kínoz, vagy begyullad a gyomrom, ki kúrálom, egy darabig minden ok, aztán újra. Nagyon oda kell figyelnem az étkezésemre, igy olyankor a gyomrom nem fáj de eléggé savas a nyàlam.
2013. febr. 10. 09:33
12/12 anonim válasza:
Értem köszönöm. Énis ilyesmiben vagyok egyébként azért is kérdeztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!